vrijdag 6 juli 2012

Bruno Marien

Le camion du chef Bruno, met op de achtergrond chateau Castelnaud. Qui est Bruno? Bruno is een fantastische kok die een tijd in het restaurant van Laurent in St Cybranet heeft gewerkt. Ik heb daar wel over geschreven. De echte Perigourdine keuken. Maar ja tentje dicht en Bruno zonder werk. En geen geld voor een restaurant. Dus wat doe je dan als echt ondernemer? Je verzint een plan. Zo ook Bruno, bus gekocht, verbouwd tot keuken, nog een paar verschrikkelijk lelijke maar typisch franse witte plastic stoeltjes gekocht et voilà het restaurant is klaar. Zonder fototoestel daar gegeten maar deze man moet meer aandacht krijgen. Geweldig goed eten voor een habbekrats. Dus Hollandais die in de buurt zijn allez!  Op de weg van Castelnaud naar La Roque Gageac/Sarlat ligt net over de brug links een truffel magasin. Daar staat Bruno op het parkeerterrein. Johannes van Dam zou hier een 9,5 geven. Verse bio spullen van het beste soort en door Bruno persoonlijk klaar gemaakt en geserveerd. Misschien kan mijn broer dit doorzetten op Dordogne.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen